Loading...

0262 250550; 0362 401314

Luni-Vineri: 8 - 16

 • CREDITCOOP este singura retea cooperatista de credit
  autorizata de Banca Nationala a Romaniei.
  Reteaua cooperatista CREDITCOOP cuprinde Banca Centrala Cooperatista Creditcoop
  si bancile cooperatiste de pe teritoriul Romaniei.
  Află mai mult
 • Profită acum de oferta noastră la
  CREDITELE DE CONSUM ÎN LEI
  cu dobânzi începând de la 5,4% pe an variabilă până la 8,8% pe an fixă
  Află mai mult
 • La Banca Cooperatistă 'BĂIMĂREANA' Baia Mare
  se pot deschide conturi in vederea încasării subvențiilor A.P.I.A
  Află mai mult

Bine ați venit pe site-ul BĂNCII COOPERATISTE “BĂIMĂREANA” - BAIA MARE!

Banca Cooperatistă 'Băimăreana' Baia Mare oferă numeroșilor săi clienți, persoane fizice sau juridice, toată gama de produse, servicii financiar-bancare, servicii de consultanță financiară și efectuează încasarea facturilor la utilități către parteneri.

Despre noi

Banca Cooperatistă 'Băimăreana' este instituţie de credit, constituită ca asociaţie autonomă de persoane fizice unite voluntar, fără nici un fel de discriminare pe criterii de naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, apartenenţă politică, avere, condiţie socială, rasă sau sex, în scopul îndeplinirii nevoilor şi aspiraţiilor lor comune de ordin economic, social şi cultural, a cărei activitate se desfăşoară, cu precădere, pe principiul întrajutorării membrilor cooperatori.

Citește mai mult

Obiective

Acordarea de credite persoanelor fizice altele decât membrii cooperatori ai băncilor cooperatiste afiliate şi persoanelor juridice care au domiciliul / reşedinţa respectiv sediul social sau îşi desfăşoară activitatea printr-o unitate fără personalitate juridică în raza teritorială de operare a casei centrale.Acceptarea de depozite, efectuarea de plasamente pe piaţa interbancară, plaţi şi decontări, inclusiv decontarea operaţiunilor de încasări şi plăţi desfăşurate între bancile cooperatiste afiliate.

Citește mai mult

CREDITCOOP

Banca Cooperatistă 'Băimăreana' face parte din rețeaua CREDITCOOP, având o îndelungată tradiție în România, primele dintr-e acestea fiind numite bănci populare, înființate în 1851.Acestea au dat dovada de adaptabilitate la nevoile comunităților în care au funcționat reușind să se dezvolte, datorită unui sistem unitar și solid spre o activitate financiară, modernă și eficientă.Rețeaua de băncii COOPERATISE sunt singurele cu autorizație de funcționare din partea BNR.

Citește mai mult

Banca Cooperatistă “Băimăreana” - Baia Mare

 • START – credit de nevoi personale sau refinanțare de credite de la alte instituții credit pentru clienți noi
  STANDARD – credit de nevoi personale pentru clienții care obțin venituri din salarii
  SENIOR – credit de nevoi personale pentru pensionari
  RUSTIC – credit de nevoi personale pentru clienţii care obţin venituri din agricultură și/sau domiciliază în mediul rural

  Citește mai mult
  Credite
 • Depozitele constituite sunt DUBLU GARANTATE de: Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare până la echivalentul în lei a 100.000 de euro pe deponent și de  Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP prin rezerva mutuală de garantare

  Citește mai mult
  Depozite
 • Rezolvați sigur și comod achitarea facturilor pentru utilități (gaz, energie electrică, telefonie fixă și mobilă, cablu TV, internet, etc).

  Citește mai mult
  Plata facturi
 • Banca Cooperatista Baimareana Baia Mare isi desfasoara activitatea pe raza judetelor Maramures si Satu Mare, prin intermediul unei retele de 16 sedii (sediul central,1 sucursala,1 agentie si 13 puncte de lucru).

  Citește mai mult
  Retea
 • Suntem mereu in continua dezvoltare si dorim sa avem alaturi de noi persoane dinamice, serioase si dedicate care sa se alature echipei noastre de profesionisti. Daca esti interesat sa lucrezi intr-una dintre agentiile noastre te rugam sa ne lasi cv-ul tau.

  Citește mai mult
  Cariere

Produsele noastre

CREDITUL STUDENT INVEST

CREDITUL STUDENT INVEST

Program finantat de Guvernul Romaniei 2022

Detalii
CREDITUL FAMILY START

CREDITUL FAMILY START

Program finantat de Guvernul Romaniei 2022

Detalii
Standard PJ

Standard PJ

Credit destinat finanţării pe termen de pana la 36 de luni a clientilor entitati nefinanciare .

Detalii
Creditul Senior

Creditul Senior

Credit de consum adresat clientilor care au calitatea de pensionar .

Detalii

Ultimele noutăți

Convocare Adunarea Generala a Actionarilor 2023

Consiliul de Administraţie al Băncii Cooperatiste ,,BAIMAREANA’’ Baia Mare (...)

Depozit pe termen STANDARD 6 luni PLUS si DEPOZIT CREDITCOOP PLUS

Aceste două depozite, STANDARD 6 luni PLUS și CREDITCOOP PLUS, se constituie pentru sume noi aduse de clienți în bancă și au următoarele(...)

Campanie promotionala

In cursul lunii februarie 2020, banca noastra desfasoara o campanie promotionala, in sensul negocierii dobanzii la produsul de credit START, in(...)